Pertti Salovaara juhlii paluuta radioon – kiertää ravintoloita autonkuljettajan kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Radiotoimittajaveljekset Pertti ja Lauri Salovaara aloittavat maanantai-iltana uuden yöradion, joka on tarkoitettu lähinnä ammattikuskien pimeiden tuntien viihdykkeeksi. Liikenneradiotyylistä ohjelmaa toteutetaan suorana lähetyksenä jokaisena arki-iltana Radio Novan taajuudella. Tänään lauantaina Pertti Salovaara juhlistaa paluutaan radioon tyylikkäästi autonkuljettajan kanssa.

– Yöradio on liikenneohjelma erityisesti niille, jotka istuvat ratin taakse muiden käydessä nukkumaan. Ohjelman keskiössä ovat turvallisuus ja jaksaminen. Ajankohtaisiin teemoihin tullaan ottamaan vahvasti mukaan yöliikenteen todelliset asiantuntijat, ne tien päällä liikkuvat kuuntelijat, Radio Novan ja Mercedes-Benzin yhteistyössä tuottama Yöradio lupaa.

Liikenteessä liikkuu yöaikaan rahtareita, pelastus- ja turvallisuusalan viranomaisia, julkisen liikenteen kuljettajia sekä taksikuskeja. Ohjelma alkaa maanantaina 3. elokuuta kello 22:00.