VR:n uusi lisäpalvelu – voit varata koko junahytin itsellesi

Matkailu · Terhi Piiroinen

VR on ottanut uudenlaisia palveluita käyttöön koronaviruspandemian myötävaikutuksesta. Kerroimme aiemmin yhtiön aloittavan lisäpalvelun, jossa matkustaja voi varata myös paikkansa viereisen penkin itselleen. Nyt ominaisuus laajenee matkustushytteihin.

InterCity-junissa voi nyt matkustaa omassa hytissä 1-4 henkilön seurueen kesken. Koko hytin lisäpalvelu on aluksi saatavilla ainoastaan VR Matkalla -sovelluksesta. Lippuautomaateille palvelu saadaan myyntiin elokuun aikana ja uusi.vr.fi-sivustolle myöhemmin syksyllä.

Hyttipaikka tarjoaa matkustajalle omaa rauhaa ja tilaa. Esimerkiksi riskiryhmiin kuuluvat voivat matkustaa omassa junahytissä turvallisemmalla mielellä. Koko hytin varauksen hinta muodostuu matkalipun hinnasta, hyttipaikan lisämaksusta ja koko hytin varauksen lisämaksusta, VR tiedottaa.