Polkujuoksu on aikakauden trendilaji – syksyllä opastuksia 11 paikkakunnalla

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Suomen Latu järjestää jäsenyhdistysten kanssa tempauksen, jossa suomalaiset pääsevät kokeilemaan trendilajiksi noussutta polkujuoksua ohjatusti. Tapahtuma järjestetään 11 paikkakunnalla elo-syyskuun aikana.

Tutustu polkujuoksuun -tapahtuma on tarkoitettu kaikille. Ohjaaja opastaa yhteislenkin aikana, mistä lajissa on kyse ja minkälaisis harjoitteita sen aikana voi tehdä. Polkujuoksu ei nimensä mukaisesti tarkoita välttämättä juoksemista, vaan jokainen voi edetä poluilla omalla tyylillään.

Tapahtumat:

– 5.8. Lappeenranta– 13.8. Haapavesi– 15.8. Helsinki, Paloheinä– 16.8. Harjavalta– 19.8. Tampere– 22.8. Kerava– 24.8. Imatra– 26.8. Jyväskylä– 26.8. Kirkkonummi– 2.9. Nurmijärvi– 3.9. Mikkeli