Vogue Williams sai tyttären – paljasti nyt uuden tulokkaan nimen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Irlantilainen malli ja kirjailija Vogue Williams sai hänen miehensä Spencer Matthewsin kanssa tyttären noin kaksi viikkoa sitten. Pariskunnalla on myös syyskuussa kaksi vuotta täyttävä poika Theodore, josta tuli nyt ylpeä isoveli.

Vogue Williams on paljastanut, että he ovat antaneet pienelle tytölleen nimeksi Gigi Margaux. Nainen kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että nimi oli päätetty jo kauan sitten. Äiti halusi antaa tyttärelleen sellaisen nimen, jonka hän itsekin haluaisi omaksi nimekseen. Heti kun lapsi oli syntynyt vanhemmat tiesivät, että nimi sopi hänelle.

Vogue Williams ei halua keskeyttää työn tekemistä liian pitkäksi aikaa synnytyksen jälkeen. Nainen suunnittelee palaavansa töihin heti kun se vain on mahdollista. Williams on kertonyt, että hänen työpäiviensä aikana perheenisä Spencer saa hoitaa heidän lapsiaan.