Lais Ribeiro on nykyisin silmiähivelevä bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Lais Ribeiro joutui teini-ikäisenä kokemaan kuinka häntä haukuttiin rumaksi ja kurvittomaksi. Nykyisin hänet tunnetaan kuitenkin Victoria’s Secretin enkelinä, joka on poseerannut muun muassa Chanelin, Louis Vuittonin ja Marc Jacobsin mallina. Viime kesänä Laisin poikaystävä kosi häntä viime kesänä Burning Man -tapahtumassa.

Nyt brassikaunotar nähdään poseeraamassa Victoria’s Secretin alusvaatteissa, joissa hän aikoi päivityksensä mukaan viettää koko päivän. Suunnitelman toteuttaminen olisi varmastin Ribeiron seuraajien mieleen, kunhan siitä riittäisi kuvamateriaalia jaettavaksi saakka.

Lais Ribeiroa haukuttiin lapsena kotikaupungissaan rumaksi ankanpoikaseksi. Malliuralle hän päätyi 18-vuotiaana, kun ystävä sai ylipuhuttua hänet mallicastingiin. Paikalliset mallitoimistot eivät hyväksyneet Laisia, koska hän ei ollut tarpeeksi kurvikas. Lopulta hän matkusti New Yorkiin, ja matka muutti hänen elämänsä. Lais Ribeiro otti avioeron ja jätti samalla miehensä ja lapsensa kotikaupunkiinsa ryhtyäkseen supermalliksi.