MTV-teiniäiti sai neljännen lapsen – kaikki ovat poikia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavan esittämä realitysarja Teen Mom on jatkoa 16 and Pregnant -ohjelmassa tutuksi tulleiden nuorten naisten tähdittämälle sarjalle. Nyt Teen Mom 2 -sarjassa esiintyvä Kailyn Lowry on synnyttänyt neljännen lapsensa.

E! News uutisoi, että 28-vuotias Kailyn Lowry sai toisen pojan entisen poikaystävänsä Chris Lopezin kanssa. Mies on ilmoittanut jo raskausaikana, että ei halua olla lastensa kanssa tekemisissä ja hänellä on lähestymiskielto Kailynin perheelle. Heidän vanhempi lapsi, Lux Lowry, on kaksivuotias.

Kailyn Lowrylla on myös kaksi muuta poikaa kahden eri isän kanssa. Hänellä on kymmenenvuotias Isaac Rivera yhdessä Jo Riveran kanssa. Javi Marroquin puolestaan on kuusivuotiaan Lincoln Marroquinin isä. Kaikki neljä lasta ovat poikia.