Cherin tuore kuva hämmentää – näyttää lähes samalta kuin 44 vuotta sitten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cher on legendaarinen laulaja ja tyyli-ikoni, jonka ajaton hiustyyli on inspiroinut muun muassa monien nuorten seuraamaa Kim Kardashiania. Cher on tällä hetkellä 74-vuotias, mutta sitä on hyvin vaikeaa kuvien perusteella uskoa todeksi.

Cher julkaisi juuri hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa nainen nähdään farkuissa ja mustassa paidassa, jossa lukee sana icon. Kuva muistuttaa hyvin paljon vanhaa vuonna 1976 otettua kuvaa, jossa nainen poseeraa samankaltaisessa asussa. Kuvien ollessa rinnakkain ei voisi uskoa, että niiden välillä on kulunut huimat 44 vuotta.

Cher tunnetaan hyvin persoonallisesta äänestä ja laulutyylistä, jonka pystyykin kuulemaan heti ensimmäisistä sanoista lähtien. Cher muistetaan etenkin kappaleistaan Believe ja If I Could Turn Back Time, joista kummatkin useampi musiikin kuuntelija osaa laulaa ulkomuistista heti kysyttäessä.