Sylvie Meis aurinkotuolissa – näky kuin miesten päiväunista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli, juontaja ja ex-jalkapallovaimo Sylvie Meis vaihtoi esiintyi vielä taannoin julkisuudessa ex-miehensä Van der Vaartin sukunimellä, mutta on sittemmin ottanut käyttöönsä alkuperäisen sukunimensä. Hollantilaiskaunotar on viime aikoina ollut usein paparazzien huomion kohteena.

View this post on Instagram

Sunset Lover 🌅 #sainttropez

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

Sylvie Meis juhli äskettäin polttareitaan ystäviensä kanssa Weissenhaus Grand Village Resort & Spassa, jossa hänet nähtiin poseeraamassa uima-altaalla bikineissä ja valkoinen huntu päässään. Tällä kertaa Sylvie nähdään nautiskelemassa aurinkoisesta päivästä aurinkotuolissa makoillen. Kuvatekstin mukaan otos on ikuistettu Saint Tropezissa.

Sylvie Meis, entinen Sylvie van der Vaart, on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen oli aiemmin tunnetuksi futisvaimona, sillä hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Rafael van der Vaartin kanssa.

View this post on Instagram

Hello new week 🤍 #sainttropez #summerfeeling

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on