Kim Kardashianin ja Kanye Westin retriitti oli onnistunut – antoivat avioliitolle uuden mahdollisuuden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashianin ja räppäri Kanye Westin avioliitto on jo jonkin ajan ollut vaikeuksissa. Koronaviruksen aiheuttaman karanteenin ja sosiaalisen eristäytymisen myötä tunnelma kiristyi perheessä entisestään. Kanye Westin asetuttua ehdolle presidentinvaaleissa avioliitto tuli siihen pisteeseen, että sitä on yritetty pelastaa myös ulkopuolisten ammattineuvojien avulla.

Kim Kardashian ja Kanye West ovat jo jonkin aikaa asuneet eri osoitteissa. Nyt pariskunta lapsineen palasi juuri yhteiseltä matkalta, jonka tarkoituksena oli pelastaa avioliitto ja korjata asiat, jotka olivat suhteessa vielä korjattavissa. Matkalla oli mukana myös pastori, joka aikoinaan vihki Kim Kardashianin ja Kanye Westin.

Lähipiirin mukaan matka oli onnistunut. Kardashian ja West tulevat nyt ainakin toimeen ja tuntuvat ystävien mukaan onnellisemmilta yhdessä. Daily Mail -sivuston mukaan aviopari suunnittelee jo seuraavaa yhteistä matkaansa ja on ajatellut menevänsä yhdessä telttailemaan luksustyylillä.