Paketti varastettiin talon edestä – valvontakamera paljasti odottamattoman varkaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ulkomailla monilla omakotitaloalueilla on hyvin tyypillistä, että talojen omistajat valvovat kameroiden avulla pihaansa. Etuoven luo asennetuista kameroista onkin ollut usein hyötyä, koska kamerat ovat onnistuneet kerta toisensa jälkeen selvittämään pienet rikokset.

Nyt Australiassa Perthissä erään talon kameraan tallentui erikoinen tilanne. Videolla nähdään miten postin työntekijä toimittaa paketin talon etuoven luo. Pian lähetin poistuttua paikalta oven luo hyppelehti valkoisesta pakkauksesta kiinnostunut varis, joka päätti napata mielenkiintoisen paketin itselleen.

Ilman valvontakameran nauhaa asukas olisi voinut varmasti kuvitella, että joku ihminen on varastanut paketin oven takaa. Henkilö on luultavasti ollut hyvin yllättynyt nähdessään videolta, että varkauden takana olikin viekas varis.