Alicia Keys lanseeraa oman lifestyle-brändin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen laulajatähti Alicia Keys on tunnettu samettisesta äänestään ja useista megahiteistään. Nyt 39-vuotias Alicia Keys on ottamassa jalansijaa myös kosmetiikka-alalla aloitettuaan yhteistyön e.l.f. beauty -kosmetiikkajätin kanssa.

Alicia Keys on jo vuosien ajan toiminut luonnollisen kauneuden lähettiläänä. Hän on esiintynyt gaaloissa ja punaisella matolla ilman meikkiä ja nauttinut puhtaasta ihostaan. Nyt tähti on lanseeraamassa suuren lifestyle-brändin yhteistyössä e.l.f. beautyn kanssa.

Daily Mail -sivuston mukaan naisen kehittelemät tuotteet auttavat myös muita naisia saamaan ihonsa hehkumaan luonnollisesti. Uusi brändi tullaan lanseeraamaan vuonna 2021 ja se tulee olemaan ihonhoitoon keskittynyt siitä päätellen, että tähti itse ei enää nykyään meikkaa.