Henna Kalinainen osallistui Olet mitä syöt -ohjelmaan: ”Mä kuulostan jo niin sairaalta”

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olet mitä syöt -ohjelman uusi tuotantokausi alkaa MTV3-kanavalla 3. syyskuuta. Mukaan ohjelmaan on valittu tällä kerralla 11 julkisuudesta tunnettua kasvoa, joista yksi on tanssija ja televisiosta tuttu Henna Kalinainen.

Henna Kalinainen halusi ottaa osaa ohjelmaan, koska hän tarvitsi hyvinvointilääkäri Pippa Laukan apua elämäntapamuutoksessaan. Ohjelmassa Kalinainen onnistui pudottamaan huomattavan määrän painoa, mikä käy ilmi naisen itse julkaisemasta kuvasta, johon Kalinainen on liittänyt kaksi kuvaa rinnakkain.

Henna Kalinainen kertoo ohjelman trailerissa kuulostavansa jo niin sairaalta, että epäilee itsekin sitä onko mitään enää tehtävissä. Kalinainen kuitenkin onnistui saamaan muutoksen aikaan ja näyttää edelleen noudattavan terveellistä ruokavaliota. Tähti odottaa tällä hetkellä myös esikoistaan, jonka laskettu aika on joulukuussa.