Poptähti Halsey seksikkäissä kuvissa: ”Puutarhassa on käärme”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Halsey on tunnettu popmusiikkinsa lisäksi sosiaalisessa mediassa myös hyvin näyttävistä kuvistaan. Usein nainen poseeraakin melko vähäpukeisena ja kesän aikana Halsey onkin tarjoillut seuraajilleen mielin määrin silmänruokaa.

Nyt 25-vuotias Halsey julkaisi jälleen hyvin seksikkäitä kuvia hänen Instagram-kanavallaan. Kuvissa nainen poseeraa viettelevästi punaisissa käärmekuviollisissa bikineissään. ”Puutarhassa on käärme”, tähti kommentoi kuvia, joissa hän makoilee aurinkotuolilla ja katsoo vakava ilme kasvoillaan kameraan.

Aiemmin poptähti ehti jo kyllästymään näyttäviin julkaisuihinsa, jolloin hän yllätti faninsa kuvilla, joissa tähti paljasti miltä hän näyttää silloin kun hän ei poseeraa mielestään edustavimmillaan. Halsey julkaisi tällöin kuvia, joissa hän irvisteli kameralle, söi, oli ilman meikkiä ja esitteli pisamiaan.