Elsa Hosk poseerasi hiekkarannalla – ei jää bikineissään huomaamatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Elsa Hosk nähdään usein hyvin näyttävissä kuvissa, joissa hän esittelee vartaloaan seksikkäissä alusvaatteissa. Elsa Hosk on tunnetaan muun muassa Victoria’s Secret -mallina, mutta vain harva tietää, että tähti on puoliksi suomalainen. Hänen isänsä Pål on kotoisin Ruotsista ja äiti Marja Suomesta.

Nyt 31-vuotias Elsa Hosk julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa hänet nähdään pikkuruisissa bikineissä. Elsa Hosk julkaisi hänen Intagram-kanavallaan kuvan, jossa nähdään neljän bikinikuvan kollaasi. Naisella on yllään punaiset bikinit, jotka paljastavat hänen solakan mallivartalonsa kameralle.

View this post on Instagram

♥️💙

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Mallikaunotar on aiemmin esitellyt sitä miten hän pitää vartalonsa kunnossa. Nainen harrastaa muun muassa lenkkeilyä ja tanssimista, jonka avulla Hosk pysyy hyvässä kunnossa. Tähti on paljastanut myös harrastaneensa nuorena koripalloa, johon hän onkin pituutensa puolesta sopinut hyvin.