Kaia Gerber kuin Cindy Crawfordin kaksoisolento – kohukuvat Japanin Voguessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Cindy Crawfordin tytär ja mallivalmennettava Kaia Gerber on nähty nuoresta iästään huolimatta lukuisilla catwalkeilla ja tunnettujen muotilehtien sivuilla. Hän täyttää pian 19 vuotta ja esiintyy Japanin Voguen syyskuun kansikuvassa.

Kaia Gerber näyttää uusissa kuvauksissa todella paljon samanlaiselta kuin hänen äitinsä aikanaan. Kaksikkoa on vertailtu usein siitä lähtien, kun Kaia teki ensiesiintymisensä muotinäytöksessä vuonna 2017. Kaia Gerberin kuvista nousi kohua jo ennen niiden julkaisemista, koska ne ovat paljastelevia sekä täynnä mustaa lateksia ja pitsiä.

Kaia Gerber on myös suosittu tähti sosiaalisessa mediassa ja häntä seuraakin tällä hetkellä jo yli 5,7 miljoonaa fania. Hän on 54-vuotiaan Cindy Crawfordin ja 58-vuotiaan liikemies Rande Gerberin tytär. Hänellä on myös malliuraa luova veli, Presley Gerber.

View this post on Instagram

Summer Friday swimsuits start now…

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

View this post on Instagram

MOOD

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

View this post on Instagram

Checked out and ready for fall.

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

View this post on Instagram

@voguejapan @luigiandiango 🖤

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

View this post on Instagram

@kaiajordan I want my old hair back!💋#teenvogue

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on