Vanderpump Rules -sarjan tähti juhli – vuosi ilman alkoholia

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -realityohjelmasta tuttu DJ James Kennedy on seurustellut sarjassa aiemmin Kristen Douten kanssa. Viimeisen parin vuoden ajan tähti on kuitenkin toipunut myrskyisästä erostaan ja seurustellut sarjan tuoreimpiin kasvoihin kuuluvan Raquel Levissin kanssa.

James Kennedy on tunnettu juhlijana, mutta viime aikoina hän on kuitenkin loistanut hyvällä käytöksellään. Mies jätti sarjan kuvausten aikana alkoholin juomisen ja hakeutui anonyymien alkoholistien tapaamisiin. Nyt Kennedy juhlii sitä, että hän on ollut vuoden ajan raittiina.

Raquel Leviss julkaisi James Kennedyn kanssa yhteiskuvan, jossa kummallakin nähdään hengityssuojaimet kasvoilla. Kuvan yhteydessä Leviss kiittää poikaystäväänsä siitä, että hän näyttää rakkautensa naiselle päivittäin. Hän myös toteaa, että vuoden raittiina olemisessa on paljon juhlan aihetta.