Vanhus aiheutti valtavan liikenneruuhkan – huristeli sähkömopedilla tunnelin ohituskaistalla

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Moottoriteiden ohituskaistoilla ei tunnetusti kuuluisi hidastella, mutta tämä ei tuntunut erästä vanhusta haittaavan. Hän tuli aiheuttaneeksi valtavan ruuhkan Espanjan Gran Canarialla sijaitsevassa tunnelissa.

Sähkömopedilla ajaneen 88-vuotiaan miehen kerrotaan halunneen valita nopeimman reitin kotiinsa ja ajaneen siksi Julio Luengon tunnelin ogituskaistaa pitkin. Valitettavasti tämä tarkoitti sitä, että muiden tunnelia käyttäneiden matka hidastui huomattavasti. Mies nimittäin ajoi mopedilla noin 3,5 kilometrin tuntivauhtia.

Lopulta paikalle hälytetyt poliisit saattoivat vanhuksen ulos tunnelista turvallisesti. Niin jalankulkijoilta kuin sähkömopedien käyttäjiltä on pääsy kielletty Julio Luengon tunneliin. Metro-lehden mukaan vanhus ei kuitenkaan tiennyt syyllistyvänsä rikokseen, ja poliisit päättivät antaa hänelle vain varoituksen.