Kendall Jenner ikuisti ilotulituksen rannalla – huomio kiinnittyy tulikuumaan mallivartaloon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jenner on tullut monille tunnetuksi Kardashianit -realitysarjasta, mutta nainen tekee parhaillaan myös omaa uraansa mallina. Nyt tähti on viettänyt viime päivinä aikaa siskonsa Kylien syntymäpäivän kunniaksi tehdyllä lomamatkalla tropiikissa.

Sisarukset matkustivaat Turks- ja Caicossaarille juhlistamaan Kylien 23. syntymäpäivää. Kendall Jenner julkaisi hänen Instagram-kanavallaan nyt kuvia ja videoita näyttävästä ilotulituksesta, jonka hän näki hiekkarannalla. Mallikaunotar oli pukeutunut solmuvärjättyihin väljiin housuihin ja bikinien yläosaan, joka paljasti naisen hoikan keskivartalon.

View this post on Instagram

:)))

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

24-vuotias Kendall Jenner on elänyt viime aikoina sinkkuna, mutta hänet on kuitenkin yhdistetty eri koripallon pelaajiin ja erityisesti NBA-tähtiin. Tällä kertaa huhut pyörivät mallikaunottaren ja Devin Bookerin ympärillä. Jenner on nähty illallistamassa Bookerin kanssa romanttisissa merkeissä.