Gigi Hadid keimaili Chanelin alushousuissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä 25-vuotias Gigi Hadid odottaa 27-vuotiaan poptähden Zayn Malikin kanssa esikoistaan. Huhujen mukaan naisen laskettu aika on syyskuussa, mutta tähti itse ei ole vielä toistaiseksi vahvistanut tietoa medialle.

Nyt Gigi Hadid nähdään poseeraamassa todella näyttävissä kuvissa. Viime vuoden joulukuussa otetuissa kuvissa tähti poseeraa Chaos SixtyNine -lehden Chanel-julkaisussa. Hadidilla on kuvissa yllään vain valkoiset Chanelin alushousut ja henkselit.

Pariisissa otetuissa kuvissa Gigi Hadid poseeraa ilman yläosaa. Henkselit peittävät osittain naisen nännit. Seksikkäät kuvat on otettu mallikaunottaresta juuri ennen kuin nainen on saanut tietää odottavansa lasta Zayn Malikin kanssa. Pariskunnan suhde on ollut melko myrskyisä, mutta tällä hetkellä heillä tuntuu menevän paremmin kuin koskaan.