Supermalli piehtaroi nakuna hiekkarannalla – kuvankaunis näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eteläafrikkalainen malli Candice Swanepoel tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret -alusvaateketjun muotinäytöksistä yhtenä kauniimmista enkeleistä. Tällä kertaa supermalli poseeraa upeissa kuvissa, jotka hän on julkaissut omalla Instagram-kanavallaan.

View this post on Instagram

..to be as free as the ocean 🌊

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

31-vuotias Swanepoel on tällä kertaa riisunut kaikki vaatteensa ja piehtaroinut rantahiekassa alastomana. Moni haluaisi varmasti tehdä saman tempauksen, mutta ehkä ilman jälkeenpäin ikuistettua valokuvaa.

Candice Swanepoel kertoi taannoin olevansa esteetikko, joka aistii hyvin herkästi kauneuden taiteessa ja luonnossa. Luonnonläheisissä kuvissa Candice Swanepoel seisookin niityllä eikä hiekkarannalla, jossa tähti usein poseeraa seksikkäästi toimiessaan oman bikinimallistonsa lähettiläänä ja kasvona.