Alessandra Ambrosio nautiskeli Malediiveillä – kultaiset biksut häikäisevät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brasilialaismalli Alessandra Ambrosio kuului vuosien ajan Victoria’s Secret -muotitalon palkkalistoille. 39-vuotias tähti on kuitenkin sittemmin jättänyt brändin taakseen ja tekee mallintöitäkin vain harvakseltaan.

Varsinaisten mallintöiden vähenemisestä huolimatta Ambrosio jakaa tiuhaan tahtiin kuvamateriaalia sosiaaliseen mediaan. Kaliforniassa asuva huippumalli on parhaillaan lomailemassa Malediiveillä, josta hän jakoi terveisiä faneilleen Instagramissa.

Tuoreissa kuvissaan Alessandra Ambrosio nähdään nautiskelemassa Malediivien lämmöstä rantamaisemassa. Tähden yllä nähdään häikäisevän upeat kullanväriset bikinit. Kuvatekstissään huippumalli toteaa pääseensä jälleen takaisin hänen onnelliseen paikkaansa.