Pormestariehdokas lavasti oman sieppauksensa – paljastui vaalitempuksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Etelä-Carolinan Sumterissa järjestettävissä pormestarivaaleissa on pelattu likaista peliä. Eräs ehdokas lavasti oman sieppauksensa sympatiaäänten toivossa.

29-vuotias Sabraina Belcher ilmoitti poliisille tuntemattoman miehen rikkoneen hänen autonsa ikkunat ja yrittäneen siepata hänet ryöstön yhteydessä. Tilanteen oli väitetty ikuistuneen Facebook Live -videoon, jota Becher oli ollut juuri kuvaamassa tapahtumahetkellä.

Poliisit selvittivät kuitenkin pormestariehdokkaan olleen yhteydessä väitetyn sieppaajan kanssa ennestään. Belcherin kerrotaan myös mustamaalanneen muita ehdokkaita kuvaamallaan Facebook-videolla. Poliisi pidätti tekonsa sittemmin tunnustaneen Belcherin ja hänen rikoskumppaninaan toimineen 34-vuotiaan Christopher James Eaddyn, uutisoi The State.