Sylvester Stallone pudotti uutispommin – Rocky 4 -elokuvasta tulossa ohjaajan versio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi Sylvester Stallonen tähdittämän Rocky-sarjan mieleenpainuvimmista elokuvista on monille sen neljäs osa. Kylmän sodan aikaan julkaistussa elokuvassa amerikkalaisnyrkkeilijä Rocky Balboa sai vastaansa neuvostoliittolaisen Ivan Dragon, jota näytteli Dolph Lundgren.

Nyt Stallone on paljastanut julkaisevansa ohjaamastaan Rocky 4 -elokuvasta ennennäkemättömän version. Hän kertoi sosiaalisessa mediassa työstävänsä siitä parhaillaan ohjaajan versiota, jonka on määrä saada ensi-iltansa vielä tänä vuonna, elokuvan 35. juhlavuoden kunniaksi.

Stallone ei ole vielä kertonut kuinka ohjaajan versio eroaa alkuperäisestä, mutta hän paljasti Instagramissa poistavansa siitä kohtaukset, joissa nähdään Rockyn lankolleen lahjoittama Sico-robotti. Tähden mukaan robotin on aika päätyä kaatopaikalle elokuvasta. Tieto koomisen kasarirobotin poistamisesta jakoi fanien mielipiteitä sosiaalisessa mediassa.