Ana Bragan asu paljasti liikaa – ei pysynyt ylhäällä tanssiessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä aikoinaan tutuksi tullut brasilialainen Playmate Ana Braga on viime aikoina säväyttänyt esiintymällä niukoissa asuissa julkisesti. Uimarantojen lisäksi kurvitar nähdään usein paljastavissa asuissa myös muissa yhteyksissä, kuten esimerkiksi taannoin autopesussa. Viime viikkoina kohukaunotar on ollut tittelinsä veroinen.

View this post on Instagram

LINK ON MY BIO 🔥🔥🔥

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

Äskettäin Ana keikisteli paljastavissa biksuissa, jolloin asu käytännössä paljasti kohukaunottaren alapään. Se oli liikaa Instagramille, joka poisti kuvan. Nyt kohukaunotar nähdään paljastavassa asussa, jonka alaosa valahti tanssiessa alas paljastaen samalla hieman liikaa paljasta pintaa. Se tuskin Bragaa häiritsi.

Brasilian Rio de Janeirosta kotoisin oleva Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa yli 20 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.

View this post on Instagram

Me, myself and I 😜

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on