Sabina Särkkä palasi Selviytyjät-sarjan kuvauksista – paljasti mitä teki heti ensimmäisenä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useissa realitysarjoissa nähty julkkiskaunotar Sabina Särkkä on Miss Suomi -kilpailujen ensimmäinen perintöprinsessa vuosimallia 2012. Nainen on missikilpailujen jälkeen jäänyt julkisuuteen mallina ja televisiopersoonana, ja nyt hänet nähdään yhtenä Selviytyjät Suomi -ohjelman kilpailijana.

Suosittu Selviytyjät Suomi tulee saamaan jälleen jatkoa. Tällä kerralla kuvaukset suoritettiin kuuman tropiikin sijaan kotimaassa pohjoisen uljaissa maisemissa. Mukaan valittiin 16 julkisuudesta tunnettua henkilöä, joista Sabina Särkkä oli yksi. Naisen lisäksi mukaan kisailemaan lähti muun muassa Aki Manninen, Joalin Loukamaa, Arttu Harkki, Niko Saarinen ja Elias Gould.

Missikaunotar Sabina Särkkä on nyt palannut kuvauksista takaisin kotiin. Nainen julkaisi Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän pesee kylvyn jälkeen hampaita. Särkkä kertoi, että heti kuvausten päätyttyä hän halusi lämpimään kylpyyn, pestä hampaansa, soittaa aviomiehelleen ja syödä suklaata ja pitsaa sängyssä. Uusi Selviytyjät-kausi starttaa Nelosella helmikuussa.