Jaajo Linnonmaa korvaa Diili-tuomarina Hjallis Harkimon: ”Haluan löytää hyvän tyypin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Diili-realitysarja tekee paluun ensi vuonna. Ohjelman uudella kaudella Diili-pomon saappaisiin astuu Hjallis Harkimon sijaan tällä kertaa Suomen suosituin radiojuontaja ja moninkertainen start up -yrittäjä Jaajo Linnonmaa. Tarjolla on unelmatyö Linnonmaan yritysimperiumin kehitysjohtajana sekä todellinen näköalapaikka start up -maailmaan.

– Mulla on tällä hetkellä viisi yritystä ja muutama pöytälaatikossa odottamassa tekijää. Lisäksi istun useamman firman hallituksessa. Kaikki yritykseni ovat hyvin eri aloilta, ja kun siihen lisätään vielä mediakanavani, niin aika leveällä skaalalla pitäisi tähän tehtävään haettavalta henkilöltä löytyä kiinnostusta ja osaamista. Haluan löytää yritysteni kehitysjohtajaksi ihmisen, jolta voin kysyä neuvoa ja mielipiteitä mihin tahansa. Henkilön, jolla on uusia näkemyksiä ja ideoita. Kaikista eniten haluan löytää hyvän tyypin, jonka kanssa on kiva painaa duunia ja luoda menestyskonsepteja, Jaajo Linnonmaa kommentoi.

Ohjelmassa neuvonantajina toimivat Linnonmaan pitkäaikainen yhtiökumppaninsa Toni Lähde sekä Jungle Juice Bar -yrityksen perustaja Noora Fagerström. Ohjelmaan pääsee osallistumaan tarkoin valittu joukko kilpailijoita. Kuukauden mittaisen taiston aikana Diili-kilpailijat mittelevät bisnestaidoissa ja yrittävät vakuuttaa kyvyillään sekä Jaajon että hänen neuvonantajansa. Lopulta parhain hakija nappaa vakituisen työpaikan Jaajon rinnalla kehitysjohtajana. Yhdeksi suurimmaksi syyksi ohjelmaan lähtemiselle Linnonmaa mainitsee etenkin nuorten kannustamisen yrittämisen pariin.

– Olen itsekin yrittäjänä vasta urani alussa, ja toivon, että pystyisin innoittamaan sellaisia katsojia, jotka ovat kiinnostuneet oman firman perustamisesta. Mulle yrittäminen on antanut valtavasti, ja haluan tuoda Diilissä esille sen hyvät ja huonot puolet. Diilin johtoryhmässä rinnallani on mahtavat neuvonantajat, joiden kanssa pystymme kannustamaan kilpailijat todella haastamaan itsensä, Jaajo kertoo.