Kendall Jenner pesi hampaansa – kuvalla heti miljoonia tykkäyksiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jenner on tunnettu Kardashianin perheen mallin uraa tekevänä siskona. Naisella on hänen Instagram-kanavallaan yli 138 miljoonaa seuraajaa, minkä vuoksi 24-vuotiaalla Jennerillä täytyykin olla melko ihailtu olo suuren fanikuntansa kanssa.

Kendall Jenner on aiemmin ihmetellyt avoimesti sitä millaiset millaiset kuvat ja videot saavat paljon katseluita ja tykkäyksiä. Tuoreimmalla jakamallaan kuvalla nainen nähdään pesemässä hampaita. Kuva sai nopeasti yli kaksi miljoonaa tykkäystä ja lähes kuusi tuhatta kommenttia. Kuvassa nainen esittelee Moon-sarjan tuotteita, joilla hän kertoo pitävänsä huolen suunsa kauneudesta.

Aiemmin Kendall Jenner hämmästytti videolla, jossa Jenner yksinkertaisesti levitti hänen kätensä ylhäältä sivulle, mikä onnistui saamaan nopeasti yli 19 miljoonaa katselua. Naisen mukaan usein julkaisut, jotka hän miettii tarkasti etukäteen, eivät osoittaudu niin menestyksekkäiksi. Jos kaunotar kuitenkin liikoja ajattelematta julkaisee vain jotain omasta mielestään hauskaa, kuvasta tai videosta voi tulla yllättävän suosittu.