Jesse Plemons rakastui Kirsten Dunstiin ensisilmäyksellä – tiesi heti naisen olevan se oikea

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hämähäkkimies ja Marie Antoinette -elokuvista tuttu näyttelijätär Kirsten Dunst meni kihloihin poikaystävänsä Jesse Plemonsin kanssa vuonna 2017. Dunst kertoi jo kihlauksen yhteydessä haaveilevansa perheen perustamisesta. Nyt pariskunnalla on kaksivuotias poika Ennis.

Kirsten Dunstin aviomies Jesse Plemons on myös näyttelijä, joka on tullut tunnetuksi muun muassa Breaking Bad -televisiosarjasta. Aviopari tutustui vuonna 2016 toisiinsa Fargo-elokuvan kuvauksissa, jolloin heistä tuli aluksi ystäviä. Puolentoistavuoden ystävyyden jälkeen kaksikko päätti mennä treffeille ja alkaa tapailemaan toisiaan romanttisessa mielessä.

32-vuotias Jesse Plemons kertoi People-sivuston mukaansa tienneen heti Kirstenin nähtyään, että nainen tulee olemaan hänen elämässään vielä pitkään. 38-vuotias Kirsten Dunst koki yhteenkuuluvuuden tunnetta kun he harjoittelivat vuorosanoja öisin ja jakoivat samanlaisen taustan toimittuaan näyttelijöinä jo lapsista saakka.

Jesse Plemons arvostaa vaimoaan näyttelijänä ja on ylpeä siitä, että hän on saanut tutustua naiseen myös yksityiselämässä työn ulkopuolella. Plemonsin mielestä Kirsten Dunst loistaa niin äitinä, vaimona, tyttärenä, siskona kuin ystävänäkin.

View this post on Instagram

Dang im hot

A post shared by Jesse Plemons (@jesseplemons) on