Salaliittoteoreetikot: Donald Trump hyötyy Kanye Westin sekoilusta – etukäteen maksettu?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Keskusteluohjelmansa isäntä Nick Cannon on vieraillut Kanye Westin omistamalla maatilalla Yhdysvaltojen Wyomingissa. Haastattelussa on muun muassa spekuloitu sillä, onko Kanye Westin presidentinvaalikampanjan tarkoituksena ainoastaan saada Donald Trumpi näyttämään paremmalta vaihtoehdolta.

Räppäri Kanye West aikoo kertomansa mukaan pyrkiä presidentiksi republikaanien riveistä. Hän kuitenkin myöntää, että ihmiset epäilevät hänen hyötyvän kampanjoinnista rahallisesti ja miehen väitetään tekevän yhteistyötä Donald Trumpin kanssa. Mielenterveysongelmista kärsivät räppäriehdokas saa epävakaan miljonäärin näyttämään vähemmän pahalta vaihtoehdolta.

– Velikulta, kukaan ei pysty maksamaan minulle. Minulla on enemmän rahaa kuin Donald Trumpilla, supertähti lataa vastaukseksi epäilyihin.

View this post on Instagram

Coming live to #CannonsClass TOMORROW

A post shared by Cannons Class (@cannonsclasstv) on