Ilouutisia 90 Päivää morsiamena -faneille – uusia jaksoja suunnitellaan jatkuvasti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaistenkin suuresti seuraaman 90 Päivää morsiamena -realityohjelma on esitellyt mielenkiintoisia persoonallisuuksia ympäri maailmaa. Sarjan tähti, 45-vuotias Darcey Silva, sai äskettäin oman spin off -sarjansa, jossa esiintyy myös hänen sisarensa Stacey.

TLC-televisiokanava lupaa, että alkuperäisestä sarjasta luodaan jatkuvasti uusia sivusarjoja ja ohjelmia. Tälläkin hetkellä 90 Päivää morsiamena -tuottajat rakentavat kahta uutta ohjelmakokonaisuutta alkuperäisen ohjelman rinnalle. Tällä hetkellä sarjassa kuvataan yhdeksää eri spin offia, Variety uutisoi.

Fanit toivovat tietysti suosikkihenkilöilleen omia sarjoja. Parasta viihdettä tarjoavat pariskunnat, joiden elo erottuu tavallisesta seurustelusta. Olipa kyseessä ikäero tai erilaiset taustat, voivat he päätyä sarjaan kuvattavaksi. Kaikkien tulee kuitenkin olla aitoja ja tilanteiden todellisia. Tämän takia fanit rakastavat sarjaa.