Dramaattinen video: Lentokone teki pakkolaskun – siipi paloi ilmiliekeissä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Atlas Air -lentoyhtiön matkustajakoneessa vietettiin taannoin pelottavia hetkiä. Kone jouduttiin ohjaamaan takaisin lentokentälle sen sytyttyä tuleen ilmassa. Lentokone oli noussut ilmaan Hawaijin Honolulussa sijaitsevasta Hickamin lentotukikohdasta.

Pian lähdön jälkeen toinen koneen kahdesta moottorista syttyi tuleen. Sosiaalisessa mediassa on sittemmin levinnyt lentokoneessa kuvattu video, jossa matkustamon valaisevat koneen siivellä roihuavat liekit.

Toisella viraalina levinneellä videolla räjähdyksen ääniä kuulleet ihmiset seuraavat lentokonetta maasta käsin. Atlas Airin lentokone onnistuttiin kuitenkin ohjaamaan turvallisesti takaisin lentokentälle, eikä kukaan loukkaantunut välikohtauksen aikana. ABC 6 -uutissivuston mukaan tapausta tutkitaan parhaillaan.