Metsästäjäkaunotar saa tappouhkauksia somessa – kaikki eivät ymmärrä elämäntyyliä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty pöyristyttäviä kuvia, joissa esimerkiksi leijonia ja tiikereitä metsästäneet ja siitä mahdollisuudesta maltaita maksaneet miljonäärit poseeraavat saaliiden kanssa. Slovakialainen Petra Krchavá esittelee metsästysharrastustaan sosiaalisessa mediassa, jossa on joutunut nyt vastaanottamaan kovaa arvostelua vaikka hän on metsästänyt tavanomaisia riistaeläimiä.

Petra Krchaválle metsästäminen on elämäntyyli, jota hän esittelee sosiaalisessa mediassa. Naisen Instagram-kanava on pullollaan kuvia, joissa nainen on metsässä koiransa kanssa, esittelee aseitaan ja metsästyssaaliitaan. Hän on Daily Mail -sivuston mukaan alkanut saamaan nyt ihmisiltä jopa tappouhkauksia metsästyksen vuoksi.

View this post on Instagram

Lovu zdar 🌿📯 Nezabudnuteľný, náročný, vydretý lov, ktorý budem cítiť ešte pár dní v nohách, no nosiť v srdci celý život ♾️❤️ Každý jeden krok, pád, zmoknutie stáli za tento silný poľovnícky zážitok. Veľká vďaka patrí samozrejme doprovodu 🙏 Úprimne Vám prajem aspoň raz v živote zažiť. Môj prvý kamzík – vzdialenosť 300 m do svahu, balistická korekcia uhla na 280 m, jedna rana 🌿📯🤗✅ ✅Za komplet výbavu ďakujem @ibo_polovnik ✅Merkel Helix Speedster @merkelhunting ✅NORMA EKOSTRIKE 7×64 @normahunting ✅Swarovski Z8i 3,5-28×50 +Swarovski EL Range @swarovskioptik_hunting ✅Koplet oblečenie @merkelgear ✅Ruksak +topánky @tetrao_official ✅Zabezpečenie poľovačky @huntingservice_fric 👉An unforgettable, demanding, intense hunt, which I will feel in my legs for a few more days, but carry in my heart all my life ♾️❤️ Every single step, fall, wetting was worth this powerful hunting experience. Many thanks, of course, to my guide 🙏 My first chamois – distance 300 m to the slope, ballistic angle correction to 280 m, one shot 🌿📯🤗 ✅Thank you for the complete equipment @ibo_polovnik ✅ For gun Merkel Helix Speedster from @merkelhunting ✅Ammo NORMA EKOSTRIKE 7×64 @normahunting ✅Swarovski Z8i 3,5-28×50 + Swarovski EL Range @swarovskioptik_hunting ✅Complete outfit from @merkelgear ✅Bag + shoes @tetrao_official ✅Hunting security @huntingservice_fric . . . #huntinglife #chamoishunting #gamsjagd #gams #austriahunting #mountainhunt #chamois #bergjagd #huntinggirl #huntress #hunting #huntingphoto #huntingseason #alpinehunting #jägerin #jagd #waidmannsheil #gobeyondhunting #tirol #alpine #adventure #explore #hiking #caccia #trophy #merkelhelix #girlswithguns #swarovskioptik #lovuzdar #kamzik

A post shared by Petra_huntress (@petrrissa) on

Petra Krchaván mukaan osa on viesteissään kertonut toivovansa, että nainen kuolisi samalla tavalla kuin hänen metsästämänsä eläimet. 31-vuotias nainen on kuitenkin vakuuttanut, että hän metsästää vain riistaeläimiä oman perheensä ruokapöytään, minkä vuoksi kaikki negatiivinen asenne metsästystä kohtaan on ihmetyttänyt häntä.

Naisen perheelle metsästys on elämäntapa. He syövät aina metsästämänsä eläimen ja varmistavat, että sen jokainen osa tulee hyvään käyttöön. Petra Krchavá myös lahjoittaa rahaa villieläinten ruokintaa ja lääkintää varten. Hän arvostaa suuresti metsän asukkeja, joiden terveydestä ja lisääntymisestä huolehtiminen on hänen mukaansa osa metsästystä.