Metsästäjäkaunotar saa tappouhkauksia somessa – kaikki eivät ymmärrä elämäntyyliä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty pöyristyttäviä kuvia, joissa esimerkiksi leijonia ja tiikereitä metsästäneet ja siitä mahdollisuudesta maltaita maksaneet miljonäärit poseeraavat saaliiden kanssa. Slovakialainen Petra Krchavá esittelee metsästysharrastustaan sosiaalisessa mediassa, jossa on joutunut nyt vastaanottamaan kovaa arvostelua vaikka hän on metsästänyt tavanomaisia riistaeläimiä.

Petra Krchaválle metsästäminen on elämäntyyli, jota hän esittelee sosiaalisessa mediassa. Naisen Instagram-kanava on pullollaan kuvia, joissa nainen on metsässä koiransa kanssa, esittelee aseitaan ja metsästyssaaliitaan. Hän on Daily Mail -sivuston mukaan alkanut saamaan nyt ihmisiltä jopa tappouhkauksia metsästyksen vuoksi.

https://www.instagram.com/p/CEmc7sFhB8O/

https://www.instagram.com/p/CE1hW7PBnG2/

Petra Krchaván mukaan osa on viesteissään kertonut toivovansa, että nainen kuolisi samalla tavalla kuin hänen metsästämänsä eläimet. 31-vuotias nainen on kuitenkin vakuuttanut, että hän metsästää vain riistaeläimiä oman perheensä ruokapöytään, minkä vuoksi kaikki negatiivinen asenne metsästystä kohtaan on ihmetyttänyt häntä.

https://www.instagram.com/p/CDbpnLYBaQE/

Naisen perheelle metsästys on elämäntapa. He syövät aina metsästämänsä eläimen ja varmistavat, että sen jokainen osa tulee hyvään käyttöön. Petra Krchavá myös lahjoittaa rahaa villieläinten ruokintaa ja lääkintää varten. Hän arvostaa suuresti metsän asukkeja, joiden terveydestä ja lisääntymisestä huolehtiminen on hänen mukaansa osa metsästystä.

https://www.instagram.com/p/CC1HBfZH8o0/

https://www.instagram.com/p/CCsXyd5BLVM/