Farrah Abraham hölkkäsi rannalla – pelkissä biksuissa tietenkin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Farrah Abraham nousi aikoinaan suureen kuuluisuuteen teiniäitinä. Sittemmin hän sai kuitenkin potkut suositusta Teen Mom -sarjasta tehtyään aikuisviihdettä aktiivisesti. Viime aikoina nainen onkin ollut julkisuudessa lähinnä kurvikkaan vartalonsa ja kauneusleikkaustensa ansiosta.

Nyt Farrah Abraham on nähty Life & Style -lehden mukaan Catalina Island -saarilla, jossa nainen on ollut viettämässä leppoisia lomapäiviä. Nainen oli käynyt rannalla pienellä hölkkälenkillä, mikä tietenkin herätti paparazzien kiinnostuksen. 29-vuotias perheenäiti olikin melkoinen näky muille rannalla oleville ihmisille hyppelehtiessään rantaviivaa pitkin bikineissään.

Farrah Abraham sai aiemmin julkisesti melko paljon lokaa niskaansa koska hän julkaisi tytöstään kuvia, joissa lapsella oli meikkiä ja monien mielestä liian paljastavat vaatteet. Abraham on myös tunnettu alapäänsä leikkelemisestä, ja nainen onkin muotoillut vaginaansa jo kolmen nuorennusleikkauksen verran.

View this post on Instagram

#farrahabraham

A post shared by Edgers Hottest Celebs (@edgerscelebs) on

View this post on Instagram

#farrahabraham

A post shared by Edgers Hottest Celebs (@edgerscelebs) on