Demi Rose avautui estottomista somekuvistaan: ”Ei kiinnosta mitä muut ajattelevat”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose ilahduttaa valtavaa fanijoukkoaan sosiaalisessa mediassa lähes päivittäin mitä näyttävämmillä kuvilla. Tällä kerralla 24-vuotias tähti nähdään kirkkaissa neonoransseissa bikineissä, joissa ei ole kangasta nimeksikään.

Demi Rose on noussut kuuluisuuteen kauniin ulkonäkönsä ja näyttävien kurviensa ansiosta. Nainen esitteleekin vartaloaan usein todella seksikkäissä kuvissa. Rose on kokenut niin paljon menetystä ja surua elämässään, että hän osaa jättää hänen valintojaan kritisoivat ihmiset täysin omaan arvoonsa ja on välittämättä negatiivisista kommenteista.

Demi Rose menetti sekä isänsä että äitinsä kaksi vuotta sitten. Vanhempien kuolema niin nuorella iällä pakotti Rosenkin kasvamaan aikuiseksi ja ottamaan vastuuta elämästään hyvin varhain. Tällä hetkellä kaunotar elääkin Daily Mail -sivuston mukaan juuri sellaista elämää kun hän itse haluaa eikä välitä muista.