Hilaria Baldwin sai tarpeekseen ilkeistä kommentoijista: ”Poistan jokaisen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fitness-ammattilainen Hilaria Baldwin ja näyttelijä Alec Baldwin saivat tiistaina 8. syyskuuta pojan. Hilaria Baldwin ilmoitti ilouutisen heti omalla Instagram-kanavallaan ja kertoi pojan nimeksi tulleen Eduardo Pau Lucas Baldwin.

Hilaria julkaisee usein perheestään ja lapsistaan kuvia, jotka otetaan yleensä hyvillä mielin vastaan. Nyt 36-vuotias viiden lapsen äiti julkaisi itsestään kuvan, jossa hän imetti poikaansa ja pesi samalla hampaitaan. ”On kulunut vasta 3,5 päivää ja me olemme jo ammattilaisia tekemään monia asioita samanaikaisesti”, Baldwin kirjoitti kuvaansa. Moni nainen tuntuu ottaneen kuvan hyvin negatiivisella tavalla vastaan.

Kommentoijien mielestä nainen antaa itsestään virheellisen kuvan Instagramissa. Osan mielestä Baldwin asettaa muille naisille turhia paineita, koska heti synnyttämisen jälkeen kenenkään ei tulisi tarvita pystyä tekemään monia asioita samanaikaisesti. Osa seuraajista on myös kritisoinut sitä, että tuore äiti käyttää aikaansa kuvien julkaisemiseen vaikka hänellä on perhe hoidettavanaan. Nyt nainen on saanut näistä kommentoijista tarpeekseen.

Hilaria Baldwin ei aio sietää enää yhtäkään kommentoijaa, joka tuntuu olevan häntä vastaan. Baldwin kertoi seuraajilleen julkaisevan omalla kanavallaan juuri niin paljon sisältöä ja juuri sellaisia kuvia kun hän itse haluaa. Hän myös muistuttaa seuraajiaan siitä, että hän nauttii elämänsä taltioimisesta kuvina ja pitää näin yhteyttä sukulaisiinkin, jotka kuvien avulla pääsevät näkemään heidän lapsiaan.