Madison Louch DJ Madds ylä- ja alaosattomissa – fanit riemastuivat kuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee usein rohkeita kuvia.

View this post on Instagram

My tan lines are my bottoms. 🤷🏼‍♀️

A post shared by Madison🇿🇦 (@madds) on

Ilman vaatteitakin sosiaalisessa mediassa useasti poseerannut Madds nähdään tällä kertaa poseeraamassa eri kuvasarjoissa sekä yläosattomissa että hieman yllättäen myös alaosattomissa. Kuvankaunis musiikkitähti ihmetyttää nimittäin jo omia seuraajiaan, jotka tarkkasilmäisinä huomasivat hänen puuttuvat housunsa kuvasta.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.