Karanteenissa oleva mies laittoi koiransa ostamaan juustonaksuja kaupasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joidenkin karanteenissa olevien on täytynyt kehitellä luovia ratkaisuja hoitaa pakollisia ja vähemmän pakollisia askareita neljän seinän sisältä käsin. Eräs meksikolainen mies keksi nokkelan keinon saada herkkuja kaupasta. Karanteenissa oleva Antonio Munoz lähetti chihuahua-rotuisen koiransa asioimaan lähikaupassa. Mukana oli myyjälle osoitettu viesti ja rahaa.

– Hei herra kauppias. Ole kiltti ja myy koiralleni Cheetos-naksuja. Niitä oransseja, punaiset ovat liian tulisia. Kaulapannassa on 20 dollaria. Varoitus: koira puree jos sitä ei kohdella hyvin. Terveisin, naapurisi, viestissä luki.

Hämmentävä idea vaikuttaa toimineen. Munoz nimittäin jakoi Facebookissa kuvan, jossa lemmikikoira kipittää kadulla juustonaksupussi suussaan.

Día tres de la cuarentena Yo quería mis chetos 😂😂😂

Publiée par Antonio Muñoz sur Mercredi 18 mars 2020