Moottoripyöräilijällä hurja ylinopeus Hämeenlinnassa – poliisi iski tutkan kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Nuoret kuljettajat syyllistyvät yhä useammin törkeisiin ylinopeuksiin. He eivät vaaranna pelkästään omaa henkeään, vaan samalla kaikki heidän vaikutusalueellaan olevat tienkäyttäjät ovat uhattuina. Nyt nuori moottoripyöräilijä ajoi poliisin tutkaan Hämeenlinnassa.

Hämeen poliisi kertoo nuoren moottoripyöräilijän ajaneen tiistaiaamuna kovalla kiireellä Korsutiellä. Alueella on 30 km/h nopeusrajoitus. Moottoripyöräilijä lasetteli poliisin tutkaan 102 km/h.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Poliisi määräsi hänet ajokieltoon. Ajokiellon kestoon vaikuttavat muun muassa ajokieltorikoksen vakavuus ja aiemmat ajokieltorikokset sekä ajokiellon vaikutukset toimeentuloon ja välttämättömään liikkumiseen.