Chrissy Teigen paljasti vahingossa odottamansa vauvan sukupuolen: ”Hupsista”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja ruokakirjailija Chrissy Teigenilla ja hänen muusikkomiehellään John Legendillä on yhdessä kaksi lasta. Nyt neljävuotias Luna ja kaksivuotias Miles ovat saamassa pikkusisaren vanhempien ilmoitettua, että Chrissy on jälleen raskaana.

Chrissy Teigenin kolmas raskaus on paljon vaikeampi kuin kaksi ensimmäistä. Teigen on kertonut People-sivuston mukaan, että hänen istukkansa ei toimi kunnolla, minkä vuoksi Luna ja Miles syntyivät liian varhain. Nyt kolmannessa raskaudessa istukka on osoittautunut olevansa entistäkin heikompi, minkä vuoksi nainen on joutunut vuodelepoon.

Kertoessaan raskaudestaan Teigen vahingossa mainitsi ohimennen odottavansa poikaa. ”Haha, no samapa se on kai nyt kertoa”, Teigen kommentoi lipsahdustaan Instagram-tarinassaan. Naisen mukaa poika kasvaa vatsassa hyvin ja on kaikin puolin terve, mutta heikon istukan vuoksi nainen vuotaa herkästi verta, minkä vuoksi hän on vuodelevossa ja saa nousta vain vessassa käymään.