Jessica Edströmillä narunpätkät yllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa kansainvälistä suosiota saanut suomalainen mallikaunotar Jessica Edström kiinnittää huomiota upean vartalonsa avulla. Karanteeni ei hidastanut muodokkaan kaunottaren päivityksiä, vaikka hän vietti kesänsä Suomessa Merenkurkun rantamaisemissa.

Nyt Jessica Edström nähdään keikistelemässä häviävän pienissä bikineissä, joista näkyy selin kameralle poseeraavat kaunottaren yllä vain ohuet vaaleanpunaiset narunpätkät. Meksikossa aiemmin kuvatun otoksen kuvatekstin mukaan Jessica kaipaa tällaisiin tilanteisiin, eikä varmasti ole ainoa.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 270.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.