Elsa Hosk esitteli kotinsa – näin hulppeasti asuu New Yorkissa

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Elsa Hosk on tehnyt vuosikausien ajan menestyksekästä mallinuraa. 31-vuotias puoliksi suomalainen tähti tunnetaan erityisesti alusvaatemerkki Victoria’s Secretin edustajana, minkä lisäksi nainen julkaisee näyttäviä kuvia usein myös sosiaalisessa mediassa.

Nyt supermalli esitteli kauniin kotinsa Clever-sisustuslehden tuoreimmassa numerossa. Lehti julkaisi sosiaalisessa mediassa myös videon, jossa nainen nähdään kauniissa loft-tyylisessä kodissaan New Yorkissa. Koti on raikas, tyylikäs ja huokuu luksusta ja ylellistä asumista New Yorkin keskustan sykkeen läheisyydessä.

Elsa Hosk nähdään usein hyvin näyttävissä lehtikuvissa, joissa nainen esittelee seksikkäitä bikinejä ja alusasuja. Tähti onkin onnistunut tekemään asunnostaan päätellen melkoisen omaisuuden itselleen upean vartalonsa ja ulkonäkönsä mahdollistaman mallintyön avulla.