Cardi B kumoaa juorun eron syystä – Offsetillä ei ole salaista lasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hiphopin ykkösnainen Cardi B on toimittanut avioerohakemuksen kotikuntansa käräjäoikeuteen. Hän haluaa myös kaksivuotiaan lapsensa täyden huoltajuuden. Eron syynä pidetään Offsetin uskottomuutta, mutta nyt julkisuuteen on noussut juoruja miehen salaisesta lapsesta.

Huhut ovat väittäneet, että Offsetin salainen rakastajatar olisi tullut raskaaksi. Cardi B:n leiri kuitenkin tyrmää väitteet. Kyseessä on räppärinaisen halu olla parempi ja huolehtia lapsestaan parhaalla mahdollisella tavalla, Page Six uutisoi. Offsetin kanssa se ei ole mahdollista.

Cardi B ja Offset astuivat vihille salaisessa toimituksessa syyskuussa 2017. Cardi B suunnitteli eroa heti lapsen syntymän jälkeen vuonna 2018, kun Offset jäi toistuvasti kiinni uskottomuudesta. Hän kuitenkin antoi anteeksi miehelle, joka lupasi parantaa tapansa terapiassa.