McDonaldsin tilauksesta puuttui keksi – raivari vei kolmeksi kuukaudeksi vankilaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Ohiossa asuva 24-vuotias Daja Tucker on tuomittu kolmeksi kuukaudeksi vankilaan raivokohtauksensa vuoksi. Hänen McDonald’sin autokaistalta tilaamastaan noutoateriasta puuttui keksi.

Tucker hyökkäsi pikaruokalan työntekijöiden kimppuun. Hän sai järjettömän raivokohtauksen, että keksi puuttui tilauksesta. Nainen kiipesi ajokaistan luukusta sisään ja tappeli myyjien kanssa. The Smoking Gunin mukaan hän myös sylkäisi yhden työntekijän päälle.

Hän rikkoi samalla luukun ikkunan. Tuomari ihmetteli oikeudenkäynnissä, että nainen meni niin suunniltaan yhden keksin takia. Hänen tekonsa ei ollut millään muotoa sopiva korona-aikana etenkään siksi, että sylki ravintolahenkilökunnan päälle. Hän suorittaa vankeusrangaistuksena Cuyahoga County Correction Centerissä.