Alessandra Ambrosio lomaili Malediiveilla niukoissa asuissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähti on sittemmin jättänyt suositun muotitalon ja tehnyt muutenkin mallin töitä harvakseltaan. Viime aikoina tähti on keskittynyt viettämään aikaansa lastensa kanssa.

Alessandra Ambrosio oli Anja-tyttärensä ja Noah -poikansa kanssa juuri Malediiveilla lomamatkalla. Tähti julkaisi matkaltaan upeita bikinikuvia, jotka saivat varmasti myös seuraajien matkakuumeen nousemaan. 39-vuotias kaunotar nautti matkansa aikana muun muassa sukeltamisesta ja auringonotosta.

View this post on Instagram

Mermaid Monday 🐚🧜🏼‍♀️💫

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Yksi upeimmista lomakuvista oli veden alla talteen napattu hetki, jossa Ambrosio oli kuin merenneito sukeltaessaan räpylät jalassaan. Toinen henkeäsalpaavan kaunis ja tunnelmallinen kuva naisesta on napattu illalla, jolloin malli on pukeutunut seksikkääseen pitkään iltamekkoon, joka paljastaa naisen keskivartalon sivuilta. Tällä hetkellä Ambrosio on lapsineen matkustanut takaisin Kaliforniaan.

View this post on Instagram

Captain ALE ⚓️ Shot by @anjalouise.a.m

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

View this post on Instagram

Good morning weekend !!! ☀️💧

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on