Jättiyllätys! Borat 2 -elokuva ilmestyy lokakuussa – juuri ennen Yhdysvaltojen presidentinvaaleja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koomikko Sacha Baron Cohenin ylivoimaisesti rakastetuin ja tunnetuin hahmo nimeltään Borat tekee paluun uuteen elokuvaan. Elokuvan kakkososasta on huhuttu jo pitkään, mutta nyt sen ilmestyminen on vahvistettu. Elokuva ilmestyy juuri parahiksi ennen Yhdysvaltojen presidentinvaaleja.

Amazon on ostanut uuden Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan -elokuvan esitysoikeudet 240 maahan. Suomi on todennäköisesti listalla mukana. Elokuvauutisesta kertoi Deadline-lehti. Elokuvan ensimmäinen osa, Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, ilmestyi vuonna 2006.

Kerroimme vasta äskettäin, että Sacha Baron Cohenin on paljastettu kuvanneen uuden Borat-elokuvaa vähin äänin, ja se on jopa esitetty harvoille ja valituille elokuvateollisuuden sisäpiiriin kuuluville. Borat on jatko-osassa kaikkien tuntema kuuluisuus, joten hänen täytyy haastatella ihmisiä peiteroolin takaa. Borat-hahmo on kazakstanilainen tv-toimittaja, joka ei tunne häpeää tai rajoja.