Nuori kuljettaja kaahasi ratsiaan 163 km/h Kankaanpäässä – kaverit kyydissään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ylinopeus on aina ajoneuvon kuljettajan asenteesta johtuvaa. Ylinopeus on myös syynä useampiin onnettomuuksiin ja viranomaiset ovat ilmaisseet huolensa nuorten ja kokemattomien kuljettajien piittaamattomuuteen liikenteessä.

Olemme saaneet tänäkin vuonna lukea surullisia uutisia kaveriporukoineen kolaroineista nuorista, joissa on tullut henkilömenetyksiä. Suuri nopeus on aiheuttanut lukuisia kuolonkolareita, mutta tästäkin huolimatta osa nuorista ajelee liikenteessä vaarallisesti. Kankaanpäässä poliisipartion ratsiaan ajoi vuonna 2001 syntynyt nuori mies.

Hänen nopeutensa oli satasen alueella 163 kilometriä tunnissa. Kaahailu tapahtui valtatie 23:lla kello 16:30 syyskuun viimeisenä päivänä. Parkanon suunnasta tulleella oli kyydissään kaksi matkustajaa. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja häntä epäillään törkeä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.