Jäätelöannoksen ulkonäkö hämää – näyttää aivan spagetilta!

Ruoka · Tim Isokivi

Kaikki ruoka-annokset eivät ole sitä, miltä ne päällisin puolin näyttävät. Sosiaalisessa mediassa on lukuisia kertoja ihmetelty esimerkiksi kakkuja, jotka näyttävät aivan erilaisilta esineiltä.

Saksan Mannheimissa on mahdollista syödä jäätelöä, joka näyttää erehdyttävästi italialaisen keittiön suosikkiannokselta. Eis Fontanella Eismanufaktur tarjoilee Spaghettieisiä, spagettimaista jäätelöä.

Pitkulan muotoinen vaniljagelato tarjoillaan lautasella hämäävästi tomaattikastikkeelta näyttävän mansikkakastikkeen ja parmesanjuustoa muistuttavan suklaarakeen kanssa. Spagettijäätelön kehitellyt Dario Fontanella kertoo Great Big Storyn tuoreella videolla olevansa erittäin ylpeä luomuksestaan, jota myydään nykyään eri puolilla Saksaa vuosittain jopa 30 mijoonaa kertaa.