Alessandra Ambrosio tulikuumana alusvaatemallina Burberryn kuvissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähti on sittemmin jättänyt suositun muotitalon ja tehnyt muutenkin mallin töitä harvakseltaan. Nyt kaunotar on poseerannut Burberryn mallina.

Luksusmerkki Burberry on tunnettu ruutukuviostaan, jossa on beigeä, valkoista, punaista ja mustaa. 39-vuotias Alessandra Ambrosio on toiminut mallina merkin tuoreessa mainoskampanjassa ja esittelee hyvin itsevarmasti näyttävää mallivartaloaan, josta tähti on pitänyt lomaillessaankin hyvää huolta.

Kuvien yhteydessä Alessandra Ambrosio on kertonut haluavansa jatkuvasti kehittää sitä mitä hän on. Kuvien perusteella nainen näyttäisikin olevan tällä hetkellä upeampi kuin koskaan. Viime aikoina tähti on keskittynyt viettämään aikaansa lastensa kanssa ja hän palasikin juuri lomaltaan Malediiveilta, josta nainen julkaisi paljon upeita bikinikuvia.

View this post on Instagram

You are constantly creating who you are ✨

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on