Josephine Skriver esitteli treenattua vatsaansa – lihakset eivät jääneet huomaamatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanskalainen huippumalli Josephine Skriver on tullut vuosien saatossa monille tutuksi etenkin Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. 27-vuotias tähti voitti taannoin Sports Illustrated -lehden kilpailun ja hänet nimettiin vuoden tulokkaaksi julkaisun toimesta.

Nyt nainen on jälleen todistanut olevansa tittelin arvoinen. Josephine Skriverillä on sporttinen mallivartalo, jota hän esittelee sosiaalisessa mediassa hyvin itsevarmasti. Tällä kerralla tähti julkaisi kuvan, joka korostaa etenkin naisen teräksisiä vatsalihaksia.

Josephine Skriverin julkaisemassa kuvassa naisella on yllään mustat rintaliivit ja rennot housut. Malli on peittänyt osan kasvoistaan lippalakilla, mutta kasvot eivät tässä kuvassa olleet muutenkaan huomion keskipisteenä. Katsoja kiinnittää huomionsa heti mallikaunottaren treenattuun vatsaan, josta vatsalihakset piirtyvät selvästi esiin.