SK: Talosta ennen aikojaan poistunut BB-Sini käänsi uuden sivun elämässään – ei halua olla ö-luokan julkkis

Big Brother · Terhi Piiroinen

Suomen Big Brother -talosta viikon jälkeen poistunut Sini Liljeqvist nousi lehtien otsikoihin, koska hänen aviomiehensä haki naisesta avioeroa samalla viikolla ohjelman alkamisen jälkeen. Hänen matkansa Big Brother -talossa päättyi, kuten myös taloa edeltänyt työsuhde asianajajana.

Sinin avioeroa hakenut puoliso näet omistaa firman, jossa hän työskenteli asianajajana. Nyt kuulumisiaan Satakunnan Kansa -lehdelle kertonut Sini vakuuttaa olevansa onnellinen. Hän on pystynyt rentoutumaan ja keskittymään hyvinvointiin. Big Brotheria varten otettu virkavapaa jatkuu ja nainen on tyytyväinen tilanteeseen.

– En halua enää sitä, että elämässä ei ole mitään muuta sisältöä kuin työ. Olen saanut nyt rauhassa miettiä, mitä haluan elämältä. Olen kerrankin nukkunut hyvin, sillä yleensä nukun tosi vähän. Olen ottanut rennosti kerrankin elämässä, Sini kertoo ja suunnittelee hakevansa ensi keväänä Porin kauppakorkeakouluun jatko-opintoihin.

Hän painottaa, että ei hakenut ohjelmaan julkisuuden vuoksi, vaan halusi tuoda esille itselleen tärkeitä asioita muun muassa rikosoikeuteen liittyen. Lisäksi hän halusi osoittaa, että ihminen voi menestyä elämässään erilaisista häiriöistä huolimatta. Sinillä on todettu ADHD. Hän ei kadu BB-taloon menoa.

PÄIVITYS: Otsikkoa korjattu. BB-Sinin poistui talosta ennen aikojaan omalla päätöksellään. Hän ei myöskään ole jäänyt työttömäksi.